Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt fra 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 499,- FRAGT fra 39,- | LEVERING 1-4 DAGE | GRATIS FRAGT v. 499,- | 14 DAGES RETURRET

Indret dit hjem med dufte

Pil tynd venstre Ikon Pil tynd højre Ikon
Indret dit hjem med dufte

Diffuser duftfrisker og duftlys hitter stort i både webshoppen og i butikken i Sorø.

Men især i butikken får vi mange forespørgsler om, hvor og hvordan man bruger disse dufte til boligen. 
Nogle frygter at duftene bliver for overvældende, andre vil gerne sikre sig, at det er "gode" dufte, som passer ind i hjemmet - så der ikke kommer til at hørme af tutti frutti over det hele.

Sagen er, at både duftlys og diffusere i ordentlig kvalitet ikke er stærke dufte. De er korrekt afstemt og designet til at passe ind i en bolig, hvor de skal understøtte den gode atmosfære og ikke dominere.

Men derfor, er der stadig nogle fifs, som kan hjælpe dig med at bruge den rette type duft i hjemmet på det rette sted.

Sådan vælger du de rette duftprodukter til dit hjem

I webshoppen har vi typisk 2 forskellige duftprodukter. Begge fås i flere varianter.
Hér giver jeg dig lidt inspiration til, hvor og hvordan du bruger de 2 typer:

1. Duftlys

Duftlys giver som udgangspunkt en lidt lettere duftoplevelse end diffusers med duftpinde (kan variere fra duft til duft og fra mærke til mærke). Ofte bliver duften forstærket, når du tænder lyset, men den bliver samtidig mere "rund" på grund af varmen. 

Bruger du ikke dine duftlys til andet end pynt  - og altså ikke tænder dem på noget tidspunkt, så vil duften med tiden aftage. Har du duftlys med låg, vil duften naturligvis holde længere, hvis du bevarer låget på, når duftlyset ikke er tændt.

Duftlys kommer i mange størrelser og med mange forskellige typer dufte. De kan også fås i mange variationer, når det kommer til design af det glas, der er i.
Vi går højt op i at vælge produkter, hvor duft, design og selve materialet af lyset er af bedste kvalitet. Det er vigtigt, når man skal bruge duft i sit hjem, at man vælger god kvalitet - ellers kan det hurtig blive en dårlig oplevelse.

Her kan du bruge duftlys

Vi anbefaler, at du bruger duftlys i de rum, hvor du ønsker en lidt mere mild og let duftoplevelse. Det kan fx være i stuen, i soveværelset eller i entréen.
Har du en bolig med mindre rum, så kan duftlys også være et godt valg, så duften ikke tager over.

De kan også sagtens bruges i badeværelser, hvis man ikke ønsker så meget duft derinde, eller hvis man har et mindre badeværelse. De kan også kombineres med diffusere med samme duft, hvis man vil have mere kraft på duften.

2. Diffuser duftfriskere

Diffuser duftfriskere  - også kaldet duftpinde - er ofte mere koncentrerede i duften, men faktisk kan duftkraften styres gennem de pinde, der står i diffuseren.

Vores anbefaling er, at du bruger duftpinde diffuseren i rum, hvor du vil have mere duft. I store rum og især på badeværelset, hvor der gange må være en lækker "spa-feel" er disse produkter perfekte.

Vær opmærksom på, at der kan være stor forskel på kvaliteten af disse diffusere. De billige er ofte blandet godt op med vand og holder derfor ikke så længe. En god diffuser holder flere måneder.

Diffusere fra supermarkedet har ofte også en mere "kemisk" duft, da der ikke er arbejdet med rigtig duftopbygning og noter, som i de bedre produkter.

Sådan bruger du din diffuser med duftpinde

Når du åbner din diffuser med duftpinde, skal du tage låget af.
Er det en smuk flakon, så gem låget - du kan altid bruge den til pynt senere, når væsken og duften er opbrugt.

Stil alle pinde ned i væske og lad dem "drikke" en dag eller 2.
Efterfølgende kan du vende én eller flere pinde om alt efter, hvor kraftig en duft du vil opnå.
Når duften stilner af, vender du blot duftpindene igen- så mange som du synes, og duften vil igen blive kraftigere. 

Se alle vores dufte til hjemmet her.