Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt fra 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 499,- FRAGT fra 39,- | LEVERING 1-4 DAGE | GRATIS FRAGT v. 499,- | 14 DAGES RETURRET

Bæredygtig webshop

Vi tager vores ansvar alvorligt og har gennem de sidste 2 år forsøgt at optimere vores forretning og webshop med henblik på at være mere bæredygtig.
Det er et arbejde, vi står midt i, og som vil fortsætte langt ud i fremtiden.

Vi har allerede lavet flere tiltag og flere er på vej.
Vi kan blandt andet nævne:

1. Bæredygtig emballage.
Vi køber i langt større grad emballage af genbrugsmaterialer og har et mål om, at minimum 50% af vores emballage og pakkematerialer skal være genbrug. Det betyder, at de vores poser til tekstilvarer altid er i genbrug, og at vi, så vidt det er muligt, genbruger de kasser og det pakkefyld, vi modtager fra vores leverandører.

2. Genbrug i boligen.
I september 2022 kunne vi endelig lancere den genbrugskategori, som vi så længe har arbejdet på. Vores genbrugsvarer er alle indenfor kategorien "Bolig", og vi bruger lang tid på at finde unikke, smukke genbrugsprodukter, som kan bruges i indretningen i lang tid fremover.

3. Bæredygtige materialer.
Vi har et mål om at skære ned på varer i sortimentet, der er produceret i miljøbelastende materialer, så de indenfor en årrække udgør et absolut minimum af vores produktsortiment. Dette punkt omhandler alle de produkter, hvor der indgår plast. Samtidig ønsker vi at tilbyde flere produkter udført i naturmaterialer.

4. Nye varer af genbrugsmaterialer.
Udover boligvarer af genbrug, har vi skruet op for tekstilvarer og smykker udført i genbrugsmaterialer. Det er fx tasker, toilettasker og tørklæder designet af gamle silkesarier og lignende, samt smykker udført i genanvendt messing og kobber. Vi arbejder på at udbygge mængden af denne type varer over de næste par år.

5. Lokale leverandører.
Vi har desuden sat os et mål, som vi allerede har igangsat, om at få flere lokale leverandører i sortiment. Leverandører, der ikke skal fragte deres varer langt for at levere dem os hos. Det har den sidegevinst, at vi hurtigt kan fylde op af udsolgte varer og nemt skaffe varer hjem, som vi pt. ikke har på lager.

6. Velgørenhed.
Vi støtter sager, der ligger vores hjerte nær, og som vi mener er vigtige for vores verden. Vi vælger samtidig at bidrage positivt til at nedbringe fattigdom og øge ligestilling og ligeværd i områder, hvor der kan være lang vej for disse sager. Det gør vi ved at investere i varer, der er bliver produceret i, blandt andet, hjælpeprogrammer for fattige og undertrykte rundt om i verden. Vi gør det med de få midler, vi kan, men vi tror på, at hvis vi alle løfter i flok, så kan vi sammen lave ændringer. Vi vælger desuden bevidst at gå uden om varer eller leverandører, hvor der kan være mistanke om, at der udnyttes enten mennesker eller dyr til produktion.

Vi arbejder løbende med at tilføje nye, bæredygtige initiativer, som har værdi for både klima og mennesker.