Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt fra 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 499,- FRAGT fra 39,- | LEVERING 1-4 DAGE | GRATIS FRAGT v. 499,- | 14 DAGES RETURRET

Boligindretning - Hvem inspirerer os?

Pil tynd venstre Ikon Pil tynd højre Ikon
Boligindretning - Hvem inspirerer os?

Hvem inspirerer os?

Når man, som gårdfruen, har arbejdet med indretning og boligstyling on and off i tæt på 30 år, så skal der lidt til at imponere.
Vi er heldige, at vi, ind i mellem i forbindelse med vores indkøb til butik og webshop, bliver inviteret ind i nogle meget smukke boliger, hvor der gennem mange år er kredset om indretningen.

Personlig stil i din boligindretning

Det er vist ingen hemmelighed, at vi er inspireret af hjem, hvor der er MASSER af personlig stil:

- Design er blandet med smukke ting fra egen hånd
- Nyt er blandet med genbrug og antik
- Rustik jern, rust og slidt træ er mixet med eksklusive boligvarer
- Der er kredset for detaljen, hjemmet er gennem-stylet og byder øjet på mange små eventyr.

For nylig var vi på besøg i sådan et hjem.

Det var absolut ét af de mest fantastiske og mest personlige indretninger, vi har set længe. Masser af brugt og slidt genbrug, blandet med overdådige antikviteter, masser af kunst i mange stilarter, dyre, eksklusive materialer på gulve og badeværelse og moderne design blandet ind i det hele - i blandt andet køkkenet.

Haven var mindst lige så fantastisk.
Men der var også arbejdet på indretningen i mere end 20 år i denne bolig.
God, personlig indretning tager tid - og er aldrig rigtig færdig. Emner bliver rykket rundt, nye emner kommer til, gamle bliver flyttet eller udskiftet, og stille og roligt går det mere og mere op.

Tips til inspiration

Så ofte er det i hjemmene, vi bliver inspireret, men enkelte boligmagasiner gør det også. Mest udenlandske, men vi bliver også altid meget inspireret af Jeanne d'Arc Living Magasiner, som vi nu også selv forhandler.
Vi har læst det i 10 år.

Derudover er vi ret vilde med Marie Olsson Nylander, som indretter meget i tråd med det, vi selv kan lide hos. Vi elsker hendes mod og evne til at "se".
Du kan følge Marie her.

Du kan finde Jeanne d'Arc Living Magasinet her.