Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt fra 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 499,- FRAGT fra 39,- | LEVERING 1-4 DAGE | GRATIS FRAGT v. 499,- | 14 DAGES RETURRET

Aastedgaard flytter ud af Storgade

Pil tynd højre Ikon
Aastedgaard flytter ud af Storgade

PRESSEMEDDELELSE MAJ 2024

Aastedgaard.dk udvider – flytter fra Storgade til større lokaler på Elmebjergvej.

Endnu en butik i Storgade lukker, men denne gang er det kun fordi virksomheden vokser.
Aastedgaard.dk, der i mere end 1½ år har haft butik i Storgade 18, er vokset ud af butikken og skal fremover have butik og showroom hos Silkegrønt på Elmebjergvej i Sorø.

Ejer af Aastedgaard.dk, Tina Lykke Madsen, oplyser:

Vi kan ikke være her mere. Vi har jo kunder fra hele landet, mange handler i webshoppen, men vi får også en del fysiske besøg fra kunder, der bor andre steder end Sorø – og vi omsætter simpelthen vores varer for hurtigt til at lokalet her kan understøtte forretningen fremover.

Vi har brug for mere plads til, blandt andet, vores vintagemøbler og større indretningsvarer, og i de nye lokaler får vi mere end dobbelt så meget udstillingsplads. Det betyder også, at vi kan få plads til flere nye varegrupper, som vi længe har haft kig på – fx har vi også fokus på at udbygge vores produktsortiment indenfor personlig pleje med nogle lækre brands, som vi ved, vores kunder vil elske.

Vores planer om at afholde flere events for vores primære kundegruppe kan også blive iværksat nu, hvor der bliver plads til at være en større flok i forretningen. Samtidig passer det os rigtig godt, at vi kommer tættere på motorvejstilkørslen, da vi netop får en del besøgende udenbys fra – og så kommer vi også tættere på vores gård, som jo forhåbentlig engang selv skal huse butikken.

Der er mange spændende tiltag på vej, når vi får mere plads, som vi afslører henad vejen, som de bliver planlagt, siger Tina, som også fortæller, at der går cykelsti fra midtbyen og lige til døren, og der er desuden er masser af gratis P-pladser foran de nye lokaler.
 

Butikken i Storgade har sine sidste åbningsdage fredag d. 17. og lørdag d. 18. maj. Efter planen åbner Aastedgaard.dk den nye showroom/butik i den tidlige del af sommeren, men den præcise dato er ikke fastsat endnu.

Lokalet i Storgade 18 er lejet ud, og en ny lejer rykker ind allerede 1. juni.