Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt fra 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 499,- FRAGT fra 39,- | LEVERING 1-4 DAGE | GRATIS FRAGT v. 499,- | 14 DAGES RETURRET

Guide: Vælg den rette toilettaske inden ferien!

Pil tynd venstre Ikon Pil tynd højre Ikon
Guide: Vælg den rette toilettaske inden ferien!
Man kender ikke værdien af en god toilettaske, før man har haft den!

Tro mig - jeg ved det.
I mange år slæbte jeg rund på en stor, uformelig... og, ja - grim toilettaske.

Jeg havde fået den i gave, den var fyldt med lækre produkter og havde en god størrelse. Men køn var den ikke.

Hvid polyester med plastinderside. Smart nok, hvis den skulle tørres af, men det blev den nu aldrig. Til gengæld blev det hvide kunststof mere og mere nusset, og den var umulig og finde noget i på grund af formen, som gjorde, at alt skulle ligge ned i den. Stort og småt - blandet sammen.

Den var med mig på luksushotel i Caribien, wellnesferie i Thailand, cocktailweekend i London og på adskillige sommerhusture, spa og weekende-getaways i Danmark, og på intet tidspunkt tilførte den nogen form for følelse af luksus.

Tværtimod.

Helt skørt egentlig. At bruge tusindvis af kroner på lækre ferier, og så hive en grim, uformelig og semi-ubrugelig toilettaske op af kufferten og stille den ind på et smukt, lækkert hotelbadeværelse.

clutch med perle musling

Del dine toiletsager op

Det var først, da vi begyndte at få toilettasker og makeup punge i i webshoppen, at det gik op for mig, at der var andre (og bedre) muligheder derude.

Faktisk er jeg de sidste par år begyndt at have flere toilettasker i mindre størrelser i stedet for én stor.

Og halleluja, sikke en forskel!

Til mine store produkter, som fx shampoo, balsam, rensemælk, toner, hårspray og den slags, bruger jeg en stor potli toilettaske, hvor produkterne kan stå op.
I den har jeg typisk også tandpasta, tandbørste og hårbørste siddende i inderlommerne.

Til de mindre ting, som øjencreme, neglelak, hårelastikker og ansigtcremer, bruger jeg en mindre, enrums clutch-toilettaske. Dem bruger jeg også som makeup pung.

stor sari potli toilettaske

Når jeg tager mine smukke toilettasker ud af kufferten og stiller dem ind på hotelbadeværelset nu, føles det godt.

De smukke toilettasker føjer kun ekstra til følelsen af luksus, og da jeg ikke er typen, der pakker mine toiletartikler ud på ferien, men lader dem stå i toilettasken, er det fantastisk med noget, der både personliggør hotelopholdet og samtidig pynter.

Se vores udvalg af toilettasker og makeup punge her.