Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt fra 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 499,- FRAGT fra 39,- | LEVERING 1-4 DAGE | GRATIS FRAGT v. 499,- | 14 DAGES RETURRET

Returnering

Når du handler på aastedgaard.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@senseofstyle.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Derfor anbefaler vi, at du altid sender varen retur med forsikring og track and trace.

Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Dette betyder også, at den skal returneres med komplet emballage (som den blev leveret med) og at emballage ikke må benyttes som returindpakning.

 

VARENS STAND NÅR DU SENDER RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Med varen skal du vedlægge din ordrebekræftelse, som du modtog på mail ved bestilling, samt en kort beskrivelse af, om du ønsker varen ombyttet eller refunderet. Ønsker du at returnere varen, må du gerne beskrive hvorfor - vi stiller os ikke til dommer over en eventuel returnering, da du er i din gode ret til at returnere indenfor 14 dage. Vi vil blot gerne fange, hvis der er et produkt, som ikke lever op til vores høje krav, og derfor beder vi om en kort begrundelse.

Når du returnerer varen, skal den sendes direkte til:

Aastedgaard Group

Hestehavevej 16

4180 Sorø

Danmark

Kontakt os her, hvis du vil bestille en returlabel gennem os.

En returlabel koster 49 kr., som bliver fratrukket tilbagebetalingen af din ordre.

(Du kan ikke returnere til en pakkeshop. Du skal sende direkte til vores virksomhedsadresse. Pakker, der bliver sendt til pakkeshop, bliver ikke afhentet). 

 

OBS! Der er desværre INGEN ekspedition på ovenstående adresse, derfor kan returvarer IKKE afleveres på adressen og SKAL altid sendes med post.