Din kurv
Luk alternativ Ikon
fragt fra 39,- | levering 1-3 dage ​| gratis fragt v. 499,- FRAGT fra 39,- | LEVERING 1-4 DAGE | GRATIS FRAGT v. 499,- | 14 DAGES RETURRET

Handelsbetingelser

Når du handler på Aastedgaard.dk, handler du med Aastedgaard Group og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

 

GENERELLE OPLYSNINGER

Aastedgaard Group

CVR: 21000078

Adresse: Hestehavevej 16, 4180 Sorø

E-mail: hej@aastedgaard.dk

 

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard eller MobilePay online. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway, og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet.

Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms. Der pålægges ikke kortgebyr og betalingen bliver først trukket fra kortholder, når ordren afsendes.

 

LEVERING

Vi leverer til hele Danmark (dog ikke Grønland og Færøerne).

Ordrer kan afhentes gratis på virksomhedsadressen eller i vores butik i Sorø efter forudgående aftale.
Ved ordrer, hvor der er bestilt afhentning, reserveres varerne på ordren i 72 timer. Er ordren ikke afhentet indenfor de 72 timer, annulleres ordren.

Vi tilbyder gratis fragt på ordrer over 499 kr. (til nærmeste pakkehop).
OBS! Gælder ikke møbler (og større/tunge, eller skrøbelige varer, der går under "møbel-levering")

Vores standard fragtpris er 39 kr. for varer under 1000g.
Leveringstid er 1-3 hverdage.
Ved fragtprisen på 39 kr. leveres til nærmeste pakkeshop.
Levering sker med DAO.

Hjemmelevering tilbydes for en fragtpris fra 49 kr. for varer under 1000g.
Leveringstiden er her 2-4 hverdage.
Levering sker med DAO.

Fragtpris til pakkeshop for varer over 1000g er 59 kr.
Leveringstid er 1-3 hverdage.
Hjemmelevering for varer over 1000g er 69 kr.
Leveringstiden er her 2-4 hverdage.
Levering sker med Postnord.

Store eller tunge varer leveres med Postnord.
Fragtpris til pakkeshop er her 89 kr.
Leveringstid er 1-3 hverdage.
Fragtpris på hjemmelevering er her 99 kr. 
Leveringstiden er her 2-4 hverdage.


Levering af møbler og skrøbelige varer sker efter aftale til en fragtpris på 350 kr. Dog udelukkende til adresser, der trafikalt er let tilgængelige. Der leveres i gadeplan, og modtager skal være hjemme til at tage imod ordren. Vi leverer selv eller med forskellige fragtmænd.
Kører vi forgæves, er fragtbestilling bindende - dvs. at der betales for fragt, selvom der ikke kunne leveres. Ved aftale om nu levering, skal der betales for en ny møbel-levering a 350 kr.

Nogle møbler og skrøbelige varer kan kun leveres i udvalgte områder - kontakt os altid for mere information ved bestilling af varer med møbellevering.

For adresser i en kortere radius fra vores virksomhedsadresse i Sorø, tilbyder vi lokal levering til en fragtpris af 25 kr. Lokal levering kræver, at vi kan stille pakken et sikkert sted på adressen, såfremt modtager ikke er hjemme.

Enkelte store/tunge eller skrøbelige varer og udvalgte møbler er kun til afhentning hos os i Sorø.

Aftale om afhentning eller levering skal via mail på: hej@aastedgaard.dk

 

Ved spidsbelastninger i webshoppen, som fx travlhed, sygdom, tilbudskampagner o.lign. samt ved helligdage, jule-, udsalgs- og ferietid må der påregnes længere leveringstid.

Alle ordrer sendes med den for os billigst mulige løsning gennem enten DAO, Postnord eller GLS. Pakkens vægt, størrelse og værdi er afgørende for valg af løsning. Skriv endelig til os på hej@aastedgaard.dk, hvis du vil høre mere om leveringsmetoden på netop din ordre.

Køber afholder selv udgiften til returforsendelser.

Der kan ske både menneskelige og systemmæssige fejl ved indtastning af priser, opdatering af lagerstatus mv. Skulle der være fejl i en pris eller er en vare udsolgt, kontakter vi dig altid omkring en løsning på dette.

 

FORTRYDELSESRET

Når du handler på senseofstyle.dk har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til hej@aastedgaard.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

FORTRYDELSE AF EN DEL AF KØBET

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

 

RETURNERING

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Derfor anbefaler vi, at du altid sender varen retur med forsikring og track and trace.

Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Dette betyder også, at den skal returneres med komplet emballage (som den blev leveret med) og at emballage ikke må benyttes som returindpakning.

 

VARENS STAND NÅR DU SENDER RETUR

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

 

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan dog tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, medmindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Med varen skal du vedlægge din ordrebekræftelse, som du modtog på mail ved bestilling, samt en kort beskrivelse af, om du ønsker varen ombyttet eller refunderet. Ønsker du at returnere varen, må du gerne beskrive hvorfor - vi stiller os ikke til dommer over en eventuel returnering, da du er i din gode ret til at returnere indenfor 14 dage. Vi vil blot gerne fange, hvis der er et produkt, som ikke lever op til vores høje krav, og derfor beder vi om en kort begrundelse.

Når du returnerer varen, skal den sendes direkte til:

Aastedgaard Group

Hestehavevej 16

4180 Sorø

Danmark

Du afholder udgift til returforsendelsen.

(Du kan ikke returnere til en pakkeshop. Du skal sende direkte til vores virksomhedsadresse. Pakker, der bliver sendt til pakkeshop, bliver ikke afhentet). 

 

OBS! Der er desværre INGEN ekspedition på ovenstående adresse, derfor kan returvarer IKKE afleveres på adressen og SKAL altid sendes med post.

 

REKLAMATION

Vi yder 24 måneders reklamationsret, gældende fra dato for modtagelse af varen.

Skulle du mod forventning have modtaget en vare, der har taget skade eller har mangler, skal du hurtigst muligt sende os en mail og medsende fotos varen/skaden. Vi vil ud fra dette træffe beslutning om, hvorvidt varen skal sendes retur. Du skal sende din mail til hej@aastedgaard.dk.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

FORTROLIGHEDSPOLITIK Se vores cookie- og privatlivspolitik.

 

KLAGEADGANG

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte hej@aastedgaard.dk.

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr 

 

OPHAVSRET

Alle tekster og billeder på Aastedgaard.dk tilhører virksomheden Aastedgaard Group og må ikke kopieres!

Billeder kan lånes efter skriftlig aftale med indehaver Tina Lykke Madsen (der kan rettes henvendelse om dette på hej@aastedgaard.dk), lånte billeder skal altid krediteres som beskrevet i den skriftlige aftale med wenshoppens navn, og der skal linkes til webshoppen.

Overtrædelse af ophavsret på tekster og billeder vil blive retsforfulgt og der vil i alle tilfælde blive udstedt bøde/faktura på ulovlig brug/kopiering.

 

STANDARDFORTRYDELSESFORMULAR

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Aastedgaard Group

Hestehavevej 16

4180 Sorø

E-mail: hej@aastedgaard.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________

Bestilt den: _________________

Modtaget den: _________________

Forbrugerens navn: ____________________________

Forbrugerens adresse:__________________________

Forbrugerens underskrift: _______________________

Dato: __________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 20-03-2023.